Catering Pula

Catering Plus u Puli pruža usluge cateringa na profesionalan i pouzdan način, a za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva, te ljubazna i profesionalna posluga, a smješteni smo na idealnoj lokaciji u gradu Puli.

Restoran Caffe Bar Mozart sastavni je dio Doma hrvatskih branitelja u Puli. U samom središtu grada okružen zelenilom monumentalna građevina daje naslutiti svoje mogućnosti. Vrhunski je spoj povijesti i suvremenih trendova.

Bilo koji da je razlog vašeg dolaska, nudimo priliku ugostiti vas u stilu Austro-ugarske aristokracije. Svečani ambijent i bogata gastronomska ponuda restorana ”Mozart” idealno su mjesto za sastanke i druženja. Okruženi zelenilom, kod nas, možete u miru ručati, obaviti poslovni sastanak ili samo popiti kavu. U mogućnosti smo organizirati domjenke i druženja i do 1000 gostiju. Tri velebne dvorane koriste se za svečanije i veće prilike a pet manjih na raspolaganju su ovisno o potrebi. Unutrašnji prostor odlično je povezan sa zelenom terasom. U spoju, pri određenim manifestacijama, mogu ugostiti i daleko više posjetitelja. Predahnite od zahtjevnih događanja u apartmanu na katu.

Znamo odgovoriti na sve zahtjeve poslovnih prezentacija i skupova. Carsko okruženje hola i koncertne dvorane vaše će Svadbeno slavlje dodatno obogatiti. Mlađa generacija puna je hvalospjeva za upriličene maturalne zabave. Jazz koncerti koji se od nedavno, uz one klasične, održavaju kod nas neprestano privlače nove goste. Nekad popularni gradski Disco Club Marelica oživljen je novim događanjima.

Stoljetna tradicija garantira ugodan provod.

Pogledajte na Google maps

Adresa: Leharova 1, 52100 Pula
Kontakt osoba: Dragan Marin

Tel: 052/212-472
Mob: 098/445-000
Fax: 052/544-729
E-mail: dmarin@pleter-usluge.hr

Našim mladencima poklanjamo vikend boravak u hotelu Veli Jože u Puli ili u hotelu Zagreb u Splitu.

Organizirajte Vaše vjenčanje petkom te ostvarite 10% popusta!

Tu smo da udovoljimo svim vašim željama