Catering Karlovac

Catering Plus u Karlovcu pruža usluge cateringa na profesionalan i pouzdan način, a za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva, te ljubazna i profesionalna posluga, a moderno uređen restoran svojom gastronomskom ponudom pravo je osvježenje grada.

Restoran i sala kapaciteta 250 mjesta s velikim barom i terasom od 120 mjesta zadovoljit će zahtjeve svakog gosta. U sklopu objekta nalazi se i velika kongresna dvorana s 800 mjesta.

U okružju zelenila novog centra i kulturnih zdanja gradske knjižnice, galerije slika, povijesnog arhiva i šetnice u sklopu Doma Zrinski smjestio se i istoimeni restoran. Svojim položajem, velikim i raskošnim prostorom kao i vlastitim parkiralištem (200 parkirnih mjesta), nudimo mogućnost organiziranja raznih obiteljskih svečanosti, održavanja seminara, domjenaka, kongresa, većih i manjih poslovnih sastanaka te izložbi.

U vrijeme trajanja kongresa i seminara u stankama nudimo mogućnost osvježenja kavom, sokom, kolačem i kanapeima. Za poslovni ručak ili večeru po Vašem izboru nudimo i organiziramo hladno topli buffet. Uživati u našim specijalitetima možete i u svome domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj drugoj odabranoj lokaciji uz našu uslugu cateringa . Objekt raspolaže i slastičarnicom te velikom kuglanom.

Zelene krošnje drveća koje okružuju sunčanu i lijepo uređenu terasu uz cvrkut ptica, priuštit će Vam nezaboravan užitak ispijanja kave uz zalogaj ukusnog kolača, a sve to upotpunit će Vam pogled na tvrđu Dubovac grofova Zrinskih i Frankopana.

Pogledajte na Google maps

Adresa: Marina Držića 4, 47000 Karlovac
Kontakt osoba: Željko Goršić

Tel: 047/416-185
Mob: 099/3386-366
Fax: 047/416-185
E-mail: zgorsic@pleter-usluge.hr

Uživajte u vašem trenutku

Tu smo da udovoljimo svim vašim željama