Topla predjela

Topla predjela ne smiju biti zasitna nego lagana. Predjela topla se moraju servirati ukusno i lijepo jer ona ne zadovoljavaju samo apetit nego i dojam.

Popis jela iz ponude toplih predjela

  • Specijalitet kuće
  • Zapečeni zagorski štrukli
  • Rižota
  • Rižoto od šumskih gljiva
  • Proljetni rižoto s povrćem
  • Rižoto od liganja
  • Rižoto od plodova mora
  • Rižoto od hobotnice
  • Crni rižoto od sipe
  • Teleći rižoto
  • Rižoto od piletine
  • Tjestenine
  • Tjestenina s tunom u finom umaku od rajčice
  • Zelena tjestenina s plodovima mora
  • Tjestenina u umaku od šumskih gljiva i piletine
  • Tjestenina s pršutom i gljivama
  • Tjestenina u pikantnom umaku s mesom
  • Tjestenina sa sirom i slaninom
  • Tagliatelle u umaku od slatkih crvenim paprika
  • Njoki (ravioli)/ Tortelini/ Lazanje
  • Njoki u umaku od Gorgonzole
  • Njoki u umaku od više vrsta sira
  • Ravioli s lososom i gamberima
  • Tortelini punjeni tartufima u umaku od Gorgonzole
  • Lazanje s mesom
  • Lazanje s povrće
  • Fuži/ Pljukanci
  • Istarski fuži u umaku od tartufa
  • Fuži sa srnetinom
  • Pljukanci s pršutom i rikulom
  • Bezmesna topla predjela
  • Rolana morska fantazija (lisnato tijesto punjeno plodovima mora)
  • Tikvice i šampinjoni na žaru
  • Pohani šampinjoni i tikvice
  • Zapečena paprika s ovčjim sirom
  • Pohani sir

Tu smo da udovoljimo svim vašim željama