Topla predjela ne smiju biti zasitna nego lagana. Predjela topla se moraju servirati ukusno i lijepo jer ona ne zadovoljavaju samo apetit nego i dojam.
Popis jela iz ponude toplih predjela
- Specijalitet kuće
- Zapečeni zagorski štrukli
- Rižota
- Rižoto od šumskih gljiva
- Proljetni rižoto s povrćem
- Rižoto od liganja
- Rižoto od plodova mora
- Rižoto od hobotnice
- Crni rižoto od sipe
- Teleći rižoto
- Rižoto od piletine
- Tjestenine
- Tjestenina s tunom u finom umaku od rajčice
- Zelena tjestenina s plodovima mora
- Tjestenina u umaku od šumskih gljiva i piletine
- Tjestenina s pršutom i gljivama
- Tjestenina u pikantnom umaku s mesom
- Tjestenina sa sirom i slaninom
- Tagliatelle u umaku od slatkih crvenim paprika
- Njoki (ravioli)/ Tortelini/ Lazanje
- Njoki u umaku od Gorgonzole
- Njoki u umaku od više vrsta sira
- Ravioli s lososom i gamberima
- Tortelini punjeni tartufima u umaku od Gorgonzole
- Lazanje s mesom
- Lazanje s povrće
- Fuži/ Pljukanci
- Istarski fuži u umaku od tartufa
- Fuži sa srnetinom
- Pljukanci s pršutom i rikulom
- Bezmesna topla predjela
- Rolana morska fantazija (lisnato tijesto punjeno plodovima mora)
- Tikvice i šampinjoni na žaru
- Pohani šampinjoni i tikvice
- Zapečena paprika s ovčjim sirom
- Pohani sir