Catering Split

Catering Plus u Splitu pruža usluge cateringa na profesionalan i pouzdan način, a za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva, te ljubazna i profesionalna posluga, a smješteni smo na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more.

Kongresno – ugostiteljski centar Poljud okružen je lučicom, a u neposrednoj blizini je i poznata gradska i rado posjećena crkva Sv. Ante, kao i na daleko poznati stadion nogometnog kluba Hajduk. Iz gotovo svakog dijela centra Poljud pruža se fascinantan pogled na more, lučicu i gradski park – šumu Marjan. Cijeli centar je okružen stablima 230 maslina, u čijim plodovima možete i uživati u restoranu centra. Kongresno-ugostiteljski centar “Poljud” smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more.

Velika amfiteatar dvorana, kapaciteta 450 sjedećih mjesta, sa velikim podijem i pomičnom scenom, zajedno sa svojim pomoćnim prostorijama iza scene. Dvorana je klimatizirana, opremljena ozvučenjem i ostalom adekvatnom tehnikom. U sklopu objekta nalazi se i šest manjih dvorana koje su također tehnički opremljene te pružaju idealnu mogućnost za rad u manjim skupinama (50,100), sa svim pratećim sadržajima. Također raspolažemo sa specijaliziranom izložbenom dvoranom za izložbe slika, skulptura, fotografija i slično.

Banket sala restorana “Poljud”, sa cca 350 sjedećih mjesta, pruža izvanredne mogućnosti za svečane domjenke, ručkove, večere, svadbene večere i ostale ugostiteljske usluge na visokom nivou, u ugodnoj atmosferi sa prekrasnim pogledom na park šumu Marjan. Sama sala nalazi se uz more. Nastavak restorana je i velika terasa sa cca 450 mjesta, koja na otvorenom pruža mogućnost ugodnog opuštanja i uživanja. Kavana “Poljud” je izvanredna poveznica svih ugostiteljskih sadržaja ovog objekta, u kojoj možete provesti opuštajuće trenutke.

Pogledajte na Google maps

Adresa: Poljudsko šetalište 1, 21000 Split
Kontakt osoba: Zdravko Petričević

Tel: 021/316-801
Mob: 099/3386-408
Fax: 021/316-801
E-mail: restoran.poljud@pleter-usluge.hr

Uživajte u vašem trenutku

Tu smo da udovoljimo svim vašim željama