Predjelo hladno

Predjelo hladno

Predjelo hladno - Jelovnici obično počinu svoju ponudu sa hladnim predjelima pa tako i Vaš. Cilj hladnih predjela je da aktivira probavu, te da svojim izgledom, kvalitetom i okusom povećaju tek konzumenta. Hladna predjela također trebaju biti brzo gotova i zabaviti gosta dok čeka glavno jelo.

Ukratko, hladna predjela moraju biti gastronomski pravilno odabrana kako bi se uklopila u cjelinu obroka. Treba im posvetiti određenu pažnju jer s malo smisla i mašte ona mogu zadovoljiti svaki vizualni ukus, a naravno i okus.

Popis jela iz ponude hladnih predjela

Dalmatinski pršut s maslinama i dukatima od dinje

Goveđi pršut

Suđuk

Suhi vrat

Kulen

Kulenova seka

Zimska salama

Sremska kobasica

Šunka delikates

Domaća kuhana šunka

Suha pureća prsa

Slani fileti inčuna/ravni/savijeni s kaparima

Sir i vrhnje

Paški sir

Liptaur sir

Livanjski sir

Bovidur sir

Kozji sir

Gauda sir


Catering Plus

Kontakt osoba: Maja Vukina Krznarić

Tel: 01/4627-900

Fax: 01/2300-729

E-mail: catering@pleter-usluge.hr